- Kategórie blogu
- Vianočné menu
- Jedlá
- Polievky
- Prílohy
- Šaláty
- Dipy a omáčky
- Štítky blogu
- jedlá
- vianočné menu
- prílohy
- šaláty
- dipy a omáčky
- polievky
- šalatý
- Poľovnícke potreby
- Rybárske potreby
- Úvod
- Varíme s Topryby.sk
- Jedlá
- Grilovaný pstruh El Clasico
05.08.2017
Grilovaný pstruh El Clasico
Už sám názov, ktorý som vymyslel, nám napovedá, že sa bude jednať o veľmi jednoduchý recept. Jedná sa o úplne základný klasický recept, ako si jednoducho a rýchlo pripraviť grilovaného pstruha, poprípade inú rybu.
Na jednu porciu potrebujeme:
1 pstruh
olivový olej
½ citrónu
soľ, čierne korenie
Rybu si umyjeme a osušíme. Následne rybu osolíme a okoreníme z každej strany, aj z vnútornej. Pokvapkáme rybu pár kvapkami olivového oleja a šťavou z polky citróna. Takto pripraveného pstruha položíme na gril a opečieme z každej strany.
Pstruha môžeme pripraviť aj v rúre, a to pri teplote 220°, cca. 10-15 min.
Štítky