0 ks
za 0,00 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 50,01 € a máte dopravu ZADARMO

Varíme s Topryby.sk je projekt s rybárskymi receptami.

09.11.2017

Lososové carpaccio



Na 4 porcie potrebujeme:
  • parmezán (poprípade Grado Padano)
  • 250 g lososa
  • hrst kôpru
  • olivový olej
  • soľ, čierne korenie
  • 1 limetku
  • 1 strúčik cesnaku

 

Najskôr pripravíme lososa a to tak, že ho umyjeme, osušíme a nakrájame na
úplne tenké plátky. Tieto plátky poukladáme na tanier. Následne lososa
osolíme a okoreníme. Nakrájame cesnak na čo najjemnejšie, poprípade ho
pretlačíme a posypeme ním lososa. Lososa následne pokvapkáme šťavou z
limetky a olivovým olejom. Na záver posypeme lososa najemno nasekaným
kôprom. Aby sme zvýraznili chuť carpaccia a dodali mu pocit luxusu,
posypeme ho parmezánom (poprípade jeho náhradou – Grado Padano). Kto má rád
ostrejšiu chuť, môže carpaccio posypať ešte najemno nasekanou chilli
papričkou. Takto pripraveného lososa odložíme do chladničky na 4-8 hodín.

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi

Štítky

Novinky z nášho blogu
12.01.2018 Jedlá
Kokteilové krevety so Shimeji v krémovej vínovej omáčke
Super rýchle a lahodné predjedlo, ľahká večera ... čítať celé
24.11.2017 Jedlá
Grilovaný prevoňaný pstruh na šaláte s lahodným, krémovým dressingom a krutónmi
Ideálny luxusný šalát s výborným pstruhom je tou správnou voľbou pre ľahký obed alebo večeru. čítať celé
21.11.2017 Polievky
Kokosová ázijská polievka s krevetkami a ázijskými rezancami
Netradičná, výdatná a chutná polievka pre každého milovníka ázijskej kuchyne. čítať celé
09.11.2017 Jedlá
Lososové carpaccio
Rýchle a chutné predjedlo. čítať celé
Rybárske potreby - Topryby.sk since 2011
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.